Zyrtarët amerikanë: Ankthi dhe jo vaksinat kanë shkaktuar efekte

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Zyrtarët amerikanë të shëndetësisë arritën në përfundimin se ankthi dhe jo vaksinat ishin faktori që u shkaktoi gjendje të fikti, marrje mendsh dhe simptoma të tjera afatshkurtra dhjetëra njerëzve në klinikat e vaksinimeve për koronavirusin në pesë shtete

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër