Zbulimi, një ilaç kundër dhimbjeve nga takat

A

agroni

Vizitor
Zbulimi, një ilaç kundër dhimbjeve nga takat

BRITANI- Takat e larta janë propozim fashion i modës dhe kënaqësia e ëmbël e femrave, e cila i bën të ndihen të fuqishme dhe plot sharm. Por, dhimbja e këmbëve është një shqetësim i madh i ‘viktimave’ të modës.

Sipas një studimi britanik të Universiteti ‘East Anglia’ dhe të publikuar në "Annals of the Rheumatic Diseases", thekson se takat larta nuk janë të rehatshme, ndaj ka publikuar një zbulim, i cili do të mund të lehtësojë dhimbjen e këmbëve nga takat.

Sipas studiuesve zbulimi është mëse i nevojshëm pasi dhimbja që i shkaktohet këmbëve nga takat nuk vlen vetëm për këmbet, por ajo përhapet edhe në pjesë të tjera të trupit dhe sjell përkeqësimin të gjendjes shëndetësore pa e kuptuar. Ilaci i ri do të ketë në përberje të tij proteina, që janë terapi "armike" për tendosjen e këmbëve.
(el.me/BalaknWeb)
 
Sipër