Zbulimi, analizë gjaku që sinjalizon herët për kancerin

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Duke patur rastin e babait dhe të fëmijës së tij, një punonjës në një kompani kërkimore amerikane ndihmoi për të prodhuar një analizë gjaku që mund të sinjalizojë shumë herët për rikthimin e kancerit

Vazhdoni të lexoni...