Vjen karikuesi më i vogël në botë wirless

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

Veptima

Vizitor
Vjen karikuesi më i vogël në botë wirless

BARCELONË – Karikuesi më i vogël në botë pa tel (wireless) është paraqitur në Kongresin Botëror të Celularëve në Barcelonë. Me vetëm 6.9 cm diametër, karikuesi WCP-300 është dizenjuar duke pasur parasysh lëvizshmërinë në mendje. Pavarësisht përmasave të vogla, zona e karikimit është 1.7 herë më e gjerë se brezi i mëparshëm i karikuesve wireless, bën të ditur liquida.it.

Modeli i ri është i përputhshëm me një karikues standard 5-pin mikro-USB, që siguron nivelin më të lartë të performancës, ky lloj karikuesi përdor teknologjinë e induktimit elektromagnetik. Induksioni elektromagnetik prodhon një fushë manjetike, që në kthim gjeneron një rrymë elektrikë për të ngarkuar bateritë në pajisjet, që janë të vendosura në sipërfaqen e karikimit. Certifikimi siguron, që ai të përputhet me të gjithë smartfonët, që suportojnë standardin Qi.
\shekulli\