Vijon puna për zhbllokimin e akseve rrugore nga dëbora

A

Administrata Online

Vizitor
Shtabi i emergjencave ka vijuar punën deri në orë të vona për pastrimin e dëborës dhe hedhjen e kripës në akset rrugore Rrëshen-Bukmirë, Rrëshen-Urakë, në qytetin Rubik, Rrëshen dhe Kodër Rrëshen.
Pavarësisht punës së kryer në zhbllokimin e këtyre akseve dhe jo vetëm, i kërkohet banorëve të kenë kujdes në qarkullimin me mjete, për shkak të ngricave është shumë e rrezikshme nëse nuk përdoren zingjirët dhe kriteret në rrugë.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër