Vaksinat, mbrojtëse ndaj Covid-it afatgjatë

H

Henry Rdigewell

Vizitor
Hulumtimet e reja tregojnë se vaksinat e koronavirusit jo vetëm që ofrojnë mbrojtje kundër infeksionit dhe sëmundjeve serioze, por mund të ndihmojnë gjithashtu në parandalimin e të ashtuquajturit ‘COVID afatgjatë’, ku simptomat mund të zgjasin me javë ose muaj të tërë

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër