Udhëzimet për dietën: S’ka kek për fëmijët nën 2 vjeç

M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Qeveria amerikane nxori udhëzimet e para për dietën e foshnjeve dhe fëmijëve të moshës parashkollore, ku rekomandon ushqimin me gji për gjashtë muajt e parë të jetës dhe shmangien e sheqerit në ushqimet për fëmijët nën 2 vjeç.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër