Ty mirditë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Munella

Anetar Fillestar
15 Qershor 2014
110
1
18
Ty mirditë

Qeveritë shqiptare t’sollën vujtje e halle
Qeveritë shqiptare t’sollën gjak e vorre
Qeveritë shqiptare t’i qorruen sytë
Qeveritë shqiptare t’i shkurtuen gjymtyrtë
Qeveritë shqiptare t’therën n’zemër e n’shpirt
Qeveritë shqiptare t’lanë gjithmonë në vaji
Qeveritë shqiptare t’vranë ma shumë se turku e shkjau
Qeveritë shqiptare duen me t’i humb edhe shpresat
Qeveritë shqiptare s’t’lajnë as mej lutë festat
Qeveritë shqiptare qeveritë barbare
Anmike të MIRDITËS e t’çdo gjëje kombtare.

Sa herë erdha n’Shqipni e s’u ngjita i herë me t’pa
Se s’mban zemra OJ NANË E DASHTUN
Me t'gjetë gjithmonë tuj kja.