Trump: Do të përdorë Ligjin e Prodhimit për Mbrojtjen nëse nevojitet për shpërndarjen e vaksinës

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Presidenti Donald Trump tha të martën se ai do të përdorë Ligjin e Prodhimit për Mbrojtjen nëse është e nevojshme për të siguruar që amerikanët janë të parët për të marrë vaksinat e prodhuara në vend.

Vazhdoni të lexoni...