Testet për Covid-19 dhe festat e fundvitit

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Me rritjen e rasteve të koronavirusit në mbarë Shtetet e Bashkuara, më shumë njerëz që duan të udhëtojnë për të kaluar me familjen festën e Falënderimeve po testohen për virusin. Radhët janë kaq të gjata tani, saqë njerëzit presin me orë të tëra për t'u testuar për Covid-19.

Vazhdoni të lexoni...