Teoritë e konspiracionit dhe keqinformimi rreth vaksinave

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Mosbesimi tek vaksinat mund të ul nivelet e vaksinimit për COVID-19n në Amerikë dhe Britani nën normat e nevojshme për të mbrojtur komunitetet ndaj sëmundjes, thuhet në një studim të publikuar të enjten

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër