Takim sensibilizues: shkolla qendër komunitare.

A

Antoni

Vizitor
Takim sensibilizues: shkolla qender komunitare.
Takim sensibilizues.jpg
Drejtuesit e gjimnazit Rreshen organizuan sot ne Pallatin e Kultures Rreshen takimin senbilizues “Shkolla-qender komunitare”, ku ishin ftuar nxenes, senatore te kesaj shkolle, drejtues te Bordit dhe te Keshillit te prinderve, prinder te shumte si dhe aktore bashkepunues si bashkia dhe nenprefektura dhe komisariati i Policise. Moren pjese dhe drejtues e psikologe te Observatorit te sigurise se femijeve ne Lezhe e te tjere, ku pershendetja u soll nga kordinatorja Genta Necaj.
Konceptuar nga mesuesja Valbona Reci, nen moderimin e mesueses psikologe Flutura Gjoka, takimi u konceptu si nje ndarje paneliale, ku vete nxenesit jepnin gjykimet e tyre rreth temes si dhe nga bordi dhe keshilli i prinderve, e nderkohe qe prinderit e ftuar ne salle, u aktivizuan permes nje formulari, i cili evidenton problemet qe ndeshen, per te sherbyer ne permiresimin e gjendjes duke e kthyer ne moto: shkolla si qender komunitare.
Pershendeti dhe drejtuesi i Komisariatit Vasil Cela, si dhe drejtore e shkolles se mesme Marie Brozi.

Gjergj Marku
 
Sipër