Tërheqja e turistëve me anën e Folklorit dhe Traditave

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Terheqja e turisteve me anen e Folklorit dhe te traditave

Publikoj kete artikull per te nxitur akoma me shume veprimtari te tilla, duke shpresuar dhe uruar qe drejtuesit e veprimtarive kulturore, te kene fatin per te gjetur mundesine e shfrytezimit dhe prezantimit te ketyre Perlave qe rrethi Mirdite ka.


Ky video eshte i publikuar nga rtvoranews1