Të cicërosh apo të mos cicërosh?

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Të cicërosh apo të mos cicërosh?

Nga shprehja e njohur e shkrimtarit anglez, Uilliam Shekspir, "Të jesh apo të mos jesh", kemi tani një formë tjetër të kësaj shprehjeje që lidhet me rretin Twitter. Forma e tjetër paraqet një përgjithësim të asaj se a lejohet përdorimi i rrjetit Twitter në punë.
Sot, ndërmarrjet janë duke ndërmarrë forma që të parandalojnë angazhimin e punëtorëve të vet me rrjete shoqërore dhe kjo mund të quhet si e arsyeshme, sepse punëtorët mund ta humbasin përqëndrimin në punën e tyre. Kjo ka drejtuar shumë ndërmarrje që t'ua ndalojnë punëtorëve përdorimin e rrjeteve shoqërore, derisa të tjerët janë duke e bërë të kundërtën, duke besuar që një gjeneratë e rritur në teknologji është më produktive kur lejohet veprimi i tyre i lirë./pcworldalbanian