Studiuesit: 90% efektshmëri me vaksinën e AstraZenecas/Univ. të Oksfordit

M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Shkencëtarët e kompanisë farmaceutike AstraZeneca dhe Universitetit të Oksfordit shprehen shumë entuziastë për vaksinën e tyre kandidate, në pritje të analizës së pavarur të të dhënave.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër