Studimi, të rinjtë amerikanë më pak të prirur të vaksinohen

R

Richard Green

Vizitor
Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve në Shtetet e Bashkuara kanë arritur në konkluzionin se të rinjtë janë më pak të prirur të vaksinohen se sa amerikanët në moshë më të madhe.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër