Studimi paraprak, vaksina mbron ndaj varianteve të reja të coronavirusit

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Shkencëtarët thonë se është e mundur që një virus të shndërrohet deri në atë pikë që vaksina nuk ka efekt, por ata thonë se kjo do të ishte në raste shumë ekstreme dhe të pazakonta.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër