Studimi: Dy dozat e aspirinës efikase për ata që vuajnë nga zemra

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Një studim i rëndësishëm ka zbuluar se aspirina 81 miligramëshe dhe aspirina 325 miligramëshe janë njëlloj të sigurta dhe të efektshme në parandalimin e problemeve shtesë të zemrës tek individët që vuajnë nga zemra.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër