Studimi, doza përforcuese e Modernës forcon imunitetin ndaj varianteve të COVID-it

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Kompania tha një dozë e tretë e vaksinës aktuale kundër COVID-19-s apo një vaksinë e re eksperimentale forcojnë imunitetin ndaj varianteve të virusit, që u ndeshën për herë të parë në Brazil dhe Afrikën e Jugut.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër