Siguria në shkolla gjatë pandemisë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Anush Avetisyan

Vizitor
Ndërsa më shumë shkolla në SHBA po mirëpresin përsëri fëmijët në dyert e tyre, epidemiologët po paralajmërojnë prindërit t’i vëzhgojnë ata për simptoma të COVID-it. Ndërkohë, studiuesit shpresojnë të mësojnë më shumë rreth transmetimit të koronavirusit mes moshave të reja.   

Vazhdoni të lexoni...