Si të vendosim Addthis (Share) në Vbulletin

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

Veptima

Vizitor
Si te vendosim Addthis (Share) ne Vbulletin

Te shumte jane ato persona qe me kerkojne se si vendoset Addthis ne faqet e Vbulletin,
pasi ato origjinal qe ofron vbulletin nuk kane impakt te madh ne lundrimin e vizitoreve.

Per te bere kete gje do te shtojme kodin addthis ne keto tre file:

blog_show_entry (para kodit <ul class="entrycontrols">)
postbit_legacy (para kodit <vb:if condition="$show['attachments']">)
vbcms_content_article_page (para kodit <vb:if condition="$promoted_blogid">)

Veprojme keshtu:

Bejme nje backup, bejme nje backup, bejme nje backup.

Si te vendosim Addthis (Share) ne Blog te Vbulletin?

Admin Panel​

 1. [*=1]Search in Templates
  [*=1]Kerkoni termin ''blog_show_entry''
  [*=1]Ne file te templates qe rreshtohen klikoni tek ''blog_show_entry''
  [*=1]Menjehere pas shfaqjes klikoni butonin F3 nga tastiera dhe kerkoni termin <ul class="entrycontrols">
  [*=1]Shtoni ne rreshtin siper ketij termi, kete kodin ketu
Kodi:
<div><b>
<i>
<br>
"Ketu shkruani fjaline per te njoftuar vizitoret!"
</i>
</b>
Ketu vendosni kodin Addthis (ose ndonje tjeter)
<br>
</div>

Ruani Ndryshimet (perserisni veprimin nese keni template te tjere aktive)

Si te vendosim Addthis (Share) ne Forum te Vbulletin?

Admin Panel

 1. [*=1]Search in Templates
  [*=1]Kerkoni termin ''postbit_legacy''
  [*=1]Ne file te templates qe rreshtohen klikoni tek ''postbit_legacy''
  [*=1]Menjehere pas shfaqjes klikoni butonin F3 nga tastiera dhe kerkoni termin <vb:if condition="$show['attachments']">
  [*=1]Shtoni ne rreshtin siper ketij termi, kete kodin ketu

Kodi:
<div>
<b>
<i>
<br>
"Ketu shkruani fjaline per te njoftuar vizitoret!"
</i>
</b>
Ketu vendosni kodin Addthis (ose ndonje tjeter)
<br>
</div>

Ruani Ndryshimet (perserisni veprimin nese keni template te tjere aktive)

Si te vendosim Addthis (Share) ne Portal te Vbulletin?

Admin Panel

 1. [*=1]Search in Templates
  [*=1]Kerkoni termin ''vbcms_content_article_page''
  [*=1]Ne file te templates qe rreshtohen klikoni tek ''vbcms_content_article_page''
  [*=1]Menjehere pas shfaqjes klikoni butonin F3 nga tastiera dhe kerkoni termin <vb:if condition="$promoted_blogid">
  [*=1]Shtoni ne rreshtin siper ketij termi, kete kodin ketu
Kodi:
<div>
<b>
<i>
<br>
"Ketu shkruani fjaline per te njoftuar vizitoret!"
</i>
</b>
Ketu vendosni kodin Addthis (ose ndonje tjeter)
<br>
</div>

Ruani Ndryshimet (perserisni veprimin nese keni template te tjere aktive)