Si të pëlqehesh nga njerëzit

Joni

Moderator
Si të pëlqehesh nga njerëzit

Per te zoteruar ne menyr te perkryer artin e te pelqyerit nga njerezit, jeni i thjeshte, i hapurdhe i sincertete besh njerezit qe te thone" ne te ka dicka" dhe te jeni te sigurte ne vetense jeni ne rrug te mireqe te behesh i pelqyer. po te jet e mundurdhe ac sa varet prej jush jetoni ne pace me te gjith njerezit.

Dhe nese mondihet ajo ndjen qe askush nuk ju deshiron ose askujte nuk i duheni,eshte ndjenja me e demshme qe egziston dhe nese mendohet, keshtu me te vertet do te ket pasoja. Shkencerisht jan publikuar qindra tipare te personalitetit te njeriut duhet te kete dyzet e gjashte cilesi te deshiruar per te qen i pelqyer ne mesin e njerezve. Mos e zvogeloni e njerezve te tjer por rritja uni dhe ata do tju dunan. Egzistojne disa rregulla te thjeshta sesi ta fitoni respektin e njerezve te tjere:

1-emrat ti mbajme ne mend sepse eshte shum e rendesishme dhe nese jo kjo dote thot qe ne nuk jemi te interesuar per ta.

2-shoqerimi te mos ngarkohet shum tek te tjeret te jemi te pershtatur me ta.

3-te kemi liri dhe qetesi qe te mos nevrikosemi.

4-te mos jemi egoiste,qe vetem ne duhet te flasimdhe vetem ne dime gjithqka,por te jemi te natyrshem dhe pa e tepruar.
5-te jemi interesant keshtu qe njerezit te ken deshir qe te rrin me ne dhe te marrin diqka te mire nga ne. ;)
 
Sipër