Si ka bërë interneti revolucion në edukim (Statistikë)?

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Si ka bërë interneti revolucion në edukim (Statistikë)?

Interneti ka një rol të rëndësishëm në mënyrën se si i mësojmë gjërat. Në disa rrugë, ndryshimi ky ndryshim negativ ka pasur një ndikim negativ, duke marrë parasysh që studentët nganjëherë janë duke kopjuar nga Google gjatë ndonjë testimi.
Por në anën tjetër, qasja në dituri tani është në duart e studentëve. Statistika e paraqitur me fotografi tregon revolucionin që ka marrë vend në sistemin e edukimit gjatë katërdhjetë viteve./pcworldalbanian