Shtetet e Bashkuara dhurojnë miliona vaksina për Guatemalën dhe Vietnamin

P

Patsy Widakuswara

Vizitor
Administrata Biden njoftoi të martën dërgimin e miliona vaksinave Moderna drejt Guatemalën dhe Vietnamit, pasi u zotua javën e kaluar të dhuronte 4 milionë doza për Indonezinë

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër