Shtatëzania gjatë pandemisë së koronavirusit

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Sipas një studimi të ri global, vdekshmëria e foshnjeve të porsalindura, shtatzanitë ektopike dhe vdekjet e nënave gjatë lindjes u rritën gjatë pandemisë, ndoshta për shkak se gratë kishin më pak qasje tek shërbimet mjekësore.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër