Shtëpia e Bardhë, thirrje për vazhdimin e masave parandaluese mes rritjes së rasteve me variantin Omicron

V

VOA

Vizitor
Shtëpia e Bardhë u bëri thirrje përsëri amerikanëve që të zbatojnë masat për frenimin e përhapjes së variantit të Omicronit dhe njoftoi përpjekje të reja për të mbajtur hapur shkollat.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër