Shqiptarët peticion: Duam 100-vjetorin e pavarësisë në Google!

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Shqiptarët peticion: Duam 100-vjetorin e pavarësisë në Google!


TIRANË - Google me rastin e festave, ose lindjen/vdekjen e një njeriu shumë të rëndësishëm vendos një ‘doodle’ ose ndryshon logon e saj në homepage. Kësisoj, portali shqiptar i teknologjisë Tech.al ka nisur një peticion, që të mblidhen sa më shumë ‘nënshkrime’, që t’i bëhet thirrje Google, që edhe pavarësia e Shqipërisë të njihet nga Google si një ngjarje e rëndësishme.

Më poshtë mund të shikoni linkun e faqes së këtij peticioni:

http://www.change.org/petitions/goo...lbania-s-100-year-anniversary-of-independence

Vizitorët deri më tani kanë kërkuar terma të tilla si:

Google 100-vjetori
Peticion - Pavarësia
Peticion - Google shqip
Peticion - E duam 100-vjetorin e Pavarësisë në Google