Shkencëtarët ‘të shtangur’ nga reagimi negativ gjatë pandemisë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
D

Dora Mekouar

Vizitor
Pandemia ka qenë veçanërisht sfiduese për shkencëtarët që janë duke u ndeshur në të njëjtën kohë me dyshimet e njerëzve në lidhje me shkencën dhe pikëpyetjet rreth synimeve të tyre

Vazhdoni të lexoni...