Shkarko Kanuni i Lek Dukagjinit në formatin PDF

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Shkarko Kanuni i Lek Dukagjinit PDF

Kanuni_i_Lekë_Dukagjinit.jpg

Shumë persona na shkruajnë se ku mund të gjejnë versionin e Kanunit për ta shkarkuar. Kështu duke parë interesin dhe deshirën qe keni, kemi bërë te mundur, që të gjithë të kenë në kompjutërat e tyre versionin PDF Kanuni i Lek Dukagjinit, shkarkojeni automatikisht duke klikuar tek lidhja url e meposhtme me titull Kanuni i Lek Dukagjinit.pdf
Mirdita.com ruan të drejtën e formatit PDF që e ka përgatitur dhe e ofron falas, ndërsa përmbajtja dhe shkrimet, u përkasin autorëve përkatës.
 

Bashkëngjitje

  • Kanuni-i-Lek-Dukagjinit.pdf
    2.6 MB · Shikime: 3