Sherimi i kancerit t'mushnive

Munella

Anetar Fillestar
Sherimi i kancerit t'mushnive

Kush ka lexue për mjeksinë alternative nuk e ka lanë pa u ndesh me emnin e italiannit dr. Tulio Simonqinit. Simbas tij. Soda e bukës shëron t'gjitha kanceret, por jo edhe kancerin në tru (shenimi im). Doktarri përmes gjylpanës, pacientëve të vet ua dërgon drejtëpërdrejtë sodën e bukës në kancer kështu që dy prej pacientëve të tij kanë vdekë. Për këte, gjygjet italiane ia marrin titullin e doktorrit dhe e padisin n'gjyq. Por as gjygji e as prokurorët nuk tregojnë për rrezultatet fantastike të dhjetra e qindrave pacientve të shëruem prej Simonqinit. Dhe aspak nuk i padisin klinikat nëpër t'gjithë botën për vrasjen e t'gjithë atyne pacientëve që fillojnë kemoterapinë.
T'mos e zgjatim ma larg sepse unë nuk kam qef me filozofue. T'shkojmë konkretisht.

Për shërimin e kancerit në mushni, nevojiten:

1. gotë me dy decl. uji
1. limon (kuptohet, langu i tij)
1. lugë gjelle sodë buke.

T'gjitha këto i përbajnë nji rracion, i përziejmë së bashku dhe i pijmë. Nji rracion n'mëgjes dhe nji në mbramje. Gruja që i ka pi k'to dy rracione e ka zhdukë krejtsisht kancerin e mushnive. Për me ardhë deri tek zhdukja e kancerit i ka hargjue 8 kg. sodë buke.

KUJDES, soda e bukës nuk duhet me qenë ajo që e përdorim për gatimin e bukës sepse ajo asht me metale sidomos me alumin. Soda që e marrim për ilaç duhet me u ble nëpër dyqanet e ushqimeve BIO sepse ajo asht pa metalin e aluminit.
 
Sipër