SHBA, zhduket gripi mes pandemisë së COVID-19-s

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Rastet me grip janë në nivele shumë më të ulëta se gjithçka që është shënuar ndër dekada. Vitet e fundit regjistroheshin 600 mijë deri 800 mijë shtrime vjetore në spital si pasojë e gripit dhe 50 deri 60 mijë vdekje.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër