SHBA: Vaksina për COVID-19, fare pranë miratimit pas rekomandimit të grupit të ekspertëve

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Administrata e Ushqimit dhe Ilaçeve (FDA) pritet të ndjekë rekomandimin e bërë nga një grup i posaçëm ekspertësh të saj të jashtëm dhe ta marrë vendimin përfundimtar brenda pak ditësh

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër