SHBA pranë miratimit të vaksinës së parë kundër COVID-19-s

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Të enjten mblidhet Komisioni Këshillimor i Vaksinave dhe Produkteve Biologjike i cili pritet të rekomandojë autorizimin për përdorimin e vaksinës së Pfizer-it. FDA-ja ka të ngjarë të japë pëlqimin e saj përfundimtar të premten ose të shtunën.

Vazhdoni të lexoni...