SHBA, paneli i ekspertëve mbështet dozën përforcuese të vaksinës Pfizer vetëm për të moshuarit dhe më të rrezikuarit

M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Një panel këshillimor i qeverisë federale refuzoi dhënien e dozës përforcuese për të gjithë amerikanët, por e mbështet marrjen e sj nga personat mbi 65 vjeç dhe për personat e rrezikuar nga sëmundja e rëndë

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër