SHBA, mundësi për reduktimin e karantinës për të ekspozuarit ndaj korovirusit

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

VOA

Vizitor
Udhëzimet aktuale rekomandojnë që njerëzit të vetëizolohen për 14 ditë, por sipas një zyrtari amerikan periudha mund të shkurtohet nëse personi rezulton negativ gjatë periudhës që qëndron në karantinë.

Vazhdoni të lexoni...