ShBA, kur u shfaq kovidi për herë të parë ?

M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Një analizë e re e mostrave të gjakut nga 24,000 amerikanë, të marra në fillim të vitit të kaluar, është studimi më i fundit dhe më i madhi që sugjeron se koronavirusi u shfaq në Shtetet e Bashkuara në dhjetor 2019

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër