SHBA, ekonomia u ngadalësua, por nuk u rrënua në fund të 2020

  • Tema nisëse Ekonomi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
E

Ekonomi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Departamenti i Tregtisë del në këtë përfundim edhe pse mijëra biznese janë detyruar të kufizojnë operacionet e tyre për shkak të pandemisë së koronavirusit, që vazhdon të përhapet me ritme shpejta.

Vazhdoni të lexoni...