SHBA do të rrisë prodhimin e vaksinave Covid-19 me 1 miliard doza deri në vitin 2022

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Ligjvënësit amerikanë po shprehin sjqetësim rreth pabarazive në shpërndarjen globale të vaksinave dhe normat e vaksinimit midis vendeve më të pasura dhe atyre më të varfra

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër