SHBA: CDC thotë se të vaksinuarit plotësisht mund të udhëtojnë në mënyrë të sigurt

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Drejtorja e Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve tha se CDC ende nuk rekomandon udhëtime jo të domosdoshme për ata që nuk janë plotësisht të vaksinuar

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër