SHBA, beteja për pagën minimale

  • Tema nisëse Veronica Balderas Iglesias
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

Veronica Balderas Iglesias

Vizitor
Punonjësit e shërbimeve jetike, shumë prej të cilëve u përkasin pakicave racore, shpresojnë se kur Presidenti i zgjedhur Joe Biden të vijë në krye të vendit, do të paguhen më mirë

Vazhdoni të lexoni...