Shëndeti mendor merr rolin kryesor në Lojërat Olimpike të Tokios

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Komiteti Olimpik Ndërkombëtar ka marrë një qasje aktive për të siguruar burime për atletët dhe e zhvendosi tonin nga performanca sportive dhe rezultatet tek shëndeti mendor dhe zërat e vetë atletëve.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër