Saga e Mirditës - Gjergj Marku

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Shumë i përgatitur është z Gjergj Marku por për mendimin tim ka një mangësi jashtëzakonisht të madhe dhe të pafalshme, pra informimin e popullsisë për veprimtari të tilla.
Mendoj që është një detyrim që të informojë të gjithë.
Pastaj si ka mundësi që Pallati i kulturës të mos ketë akoma një faqe zyrtare për verpimtaritë e tij.
 

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Ka kohë që po kërkojmë një bashkëpunim me z Gjergj por nuk kemi pasur akoma mundësinë që të nisim këtë bashkëpunim sepse 'është shumë i zënë'.

Përsa i përket informimit, ndoshta përdor manifeste nëpër rrugët ose lajmërime të ndryshme edhe pse mungon një faqe zyrtare ndoshta së shpejti do ta ketë.