Ç'ka të re

Rritja e dollarit amerikan shkakton probleme në mbarë botën

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Monedha indiane “Rupee” ka rënë gati 10% këtë vit kundrejt dollarit, monedha egjiptiane ka rënë 20%, dhe monedha turke lira ka shënuar rënie të jashtëzakonshme prej 28%.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër