Republikanë të fuqishëm nxisin Presidentin Trump të rihapë ekonominë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Nxitja për të gjallëruar ekonominë po ndikohet dhe amplifikohet nga një aleancë e fuqishme e interesave të bizneseve të fuqishme, konservatorësh të lirisë fetare dhe aktivistësh që janë kundër ndërhyrjes së qeverisë

Vazhdoni të lexoni...