Rekord botëror, 3200 piercing ne trup

B

besniku

Vizitor
Rekord botëror, 3200 piercing ne trup

Kjo femer eshte e denje per “Librin e rekordeve Guinnes”. Para se gjithash per qëllimin e saj. Ka 3200 piercing ne trupin e saj. Quhet Staysha Randball dhe eshte amerikane. Piericing i ka vendosur ne krahe, kembe dhe ne shpine.
 
Sipër