Raporti i Forumit Ekonomik Botëror për rreziqet globale

M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Siguria kibernetike dhe hapësira janë rreziqe të reja për ekonominë globale, që u shtohen sfidave ekzistuese të paraqitura nga ndryshimet klimatike dhe pandemia e koronavirusit, thuhet në një raport të Forumit Ekonomik Botëror të publikuar të martën

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër