Qeveria e Edi Ramës

Qeveria e Edi Rames

 • Po

  Votat: 0 0.0%
 • Jo

  Votat: 0 0.0%
 • Ndoshta

  Votat: 1 100.0%

 • Totali i votuesve
  1
V

Veptima

Vizitor
Pa u menjanuar nga ana politike aspak, une kam besim qe Qeveria e Edi Rames do te bej ndryshime rrenjesore ne politiken dhe ne zhvillimin shqiptar.
Kjo nuk do te thote qe do te kete lapsin magjik, sepse vendin dhe politiken shqiptare i ka gjetur cope cope dhe i duhet kohe per te vendosur gjerat ne vije.
Megjithate eshte edhe detyre e te gjitheve qe te kontribojne ne permiresimin e vendit.
 
Sipër