Publikimet në Google+ do të duken në motorin e kërkimit

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

martini

Vizitor
Publikimet në Google+ do të duken në motorin e kërkimit

Google ka bërë të ditur se së shpejti përdoruesit e Google+ do të shohin publikimet e tyre publike edhe në rezultatet e kërkimit.

Kjo vecori do të aktivizohet vetëm kur përdoruesit janë të loguar në llogarinë e tyre.

Kur kërkoni në Google, për shembull një restorant, në rezultatet e kërkimit do të duket edhe përmbajtja e publikuar nga përdoruesit e tjerë të Google+ në rrethet tuaja.

Një shembull në rezultatet e kërkimit: