Provimet e fund vitit

S

sajmiri

Vizitor
Re: Provimet e fund vitit

Re: Provimet e fund vitit

Per provimet jemi te prgatitur sadopak por ketu egziston nje problem shum serjoz ka shum vonesa per pergjigjejet e provimeve qe i kemi ber dhe jemi ne ankth per rezultatet, nuk e di se qfar po ndodh...
 
V

veptima

Vizitor
Re: Provimet e fund vitit

Re: Provimet e fund vitit

Perse?

Ndoshta kane nevoje per ndonje kafè :lol: . Ne fakt ka me shume ankth duke pritur rezultatet sesa vete provimi.

Shpresojme ne ndonje pergjigje te mire
 
Sipër