Profile të komunave në Mirditë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Qendra për Bashkëpunim midis Komuniteteve, Autoriteteve Lokale dhe OJF-ve (CANGO) ka bërë të mundur hartimin e këtyre profileve të komunave Mirditë. Në profile janë përmbledhjet më domethënëse turistike, tradite dhe urbanistike të shoqëruara edhe me njësi statistikore dhe përshkrime rreth termave që paraqesin. Profilet ofrohen në gjuhën shqip dhe anglisht.
 

Bashkëngjitje

 • Fan_English.pdf
  2.8 MB · Shikime: 0
 • Fan_Shqip.pdf
  464.3 KB · Shikime: 0
 • Kacinar__Shqip.pdf
  6.9 MB · Shikime: 0
 • Kacinar_English.pdf
  8.9 MB · Shikime: 0
 • Kthelle_English.pdf
  3.6 MB · Shikime: 0
 • Kthelle_Shqip.pdf
  3.4 MB · Shikime: 0
 • Orosh__Shqip.pdf
  866.8 KB · Shikime: 0
 • Orosh_English.pdf
  525.1 KB · Shikime: 0
 • Rreshen__Shqip.pdf
  6.9 MB · Shikime: 0
 • Rreshen_English.pdf
  5.2 MB · Shikime: 0
 • Selite_English.pdf
  3 MB · Shikime: 0
 • Selite_Shqip.pdf
  3.3 MB · Shikime: 0